Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber

Partnerskaber

Personaleforeninger

Oplev musicals med dine kollegaer

One and Only Musicals er garant for en sjov og mindeværdig fællesoplevelse med kollegerne. Vi gør det let og overskueligt for dig, der står for arrangementet.

Altid noget at glæde sig til

Moulin Rouge Pressedag

Har du taget (eller fået) ansvaret for at planlægge jeres næste sociale aktivitet i kollegagruppen? Eller er du medlem af en veletableret personaleforening? Uanset om det er første eller tyvende gang, du skal planlægge et arrangement, kan det være en ressourcekrævende proces at finde på form og indhold samt undersøge priser, muligheder, mv.

Hos One and Only Musicals producerer vi store musicals af international klasse. Mange af vores musicals er klassikere med velkendte sange og historier, men vi skaber også helt nye musicals – og altid med de største danske stjerner på rollelisten. Med 2-3 forskellige musicals på programmet hvert år har vi altid et godt bud på jeres næste arrangement.

1:

Meget tilfreds med samarbejdet med One&Only Musicals. God dialog omkring vores behov og muligheder samt hurtig respons på forespørgsler og løbende opfølgning. Vi får altid gode pladser, der matcher det aftalte.


Birgit på vegne af
Ingeniørforeningen IDA kulturforum

Grease pink roeg 1080x1080px79

Hvordan fungerer det?

Cover DSF Alban min

Vi bestræber os på at gøre det let for dig, der planlægger. Vi svarer altid hurtigt på mail og telefon, og med din tilladelse, kontakter vi dig også meget gerne med et nyt, uforpligtende tilbud, når vi får en ny musical på programmet, så du altid har inspiration ved hånden.

Ved den første kontakt, spørger vi om jeres ønsker til ugedag, pladsgruppe, forventet antal gæster, mv. Ud fra vores samtale eller korrespondance, modtager du kort efter et tilbud baseret på jeres præferencer. Vi tilbyder at reservere et aftalt antal billetter for en tid, så du har mulighed for at indsamle tilmeldinger. På den aftalte skæringsdato melder du tilbage til os, hvor mange billetter I ønsker at aftage. Du modtager derefter en faktura. Når vi har registeret indbetalingen, fremsender vi en mail med billetterne, så du kan fordele dem til deltagerne.

Hvis der skal kræses ekstra for arrangementet med middag inden forestillingen, pausedrinks eller noget helt tredje, hjælper vi selvfølgelig gerne med planlægningen.

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere.