Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber
Partnerskaber

Partnerskaber

Partnerskaber

Musicals er spektakulære shows fyldt med levende musik, dans og skuespil. Det er en kunstform, der går lige i hjertet og lattermusklerne – og forener publikum om en fælles oplevelser. Derfor egner musicals sig perfekt til firmaarrangementer – eller som et platform til at styrke dit brand.

Partnerskab styrker dit brand

Cover DSF 08

One and Only Musicals samarbejder med tre teatre i Danmark, der tilsammen udgør Hele Danmarks Musicalteater; Falkonersalen (Scandic Falkoner) i København, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro.

Et partnerskab med Hele Danmarks Musicalteater giver dig en unik mulighed for at aktivere din virksomheds brand, og positionere dig som støtte af dansk kulturliv, scenekunsten og de kreative erhverv i Danmark.

Vi kan eksponere dit brand via vores kanaler, herunder TV, SoMe, nyhedsmails og outdoor, og vi kan skabe stor synlighed på spillestederne med en brandet lounge, udstilling i foyeren og/eller give-aways på sæderne. Der er masser af muligheder, som passer ind i jeres markedsføringsplan.

Kunde- og medarbejderpleje

Grease T birds

Brug et partnerskab med Hele Danmarks Musicalteater til at tiltrække nye kunder og styrke loyaliteten hos de eksisterende. Vi står klar til at skabe en festlig og positiv ramme, hvor du kan give dine forretningsforbindelser og netværk en helt særlig oplevelse.

Samtidig kan du med en invitation til en festlig musicaloplevelse vise dine ansatte, at de er værdsatte, og gøre din virksomhed attraktiv for nye medarbejdere. Vi faciliterer oplevelser, der styrker fællesskabet og virksomhedskulturen.

Aktivering af dit partnerskab

Saturaday Night Fever Cover Media

Et partnerskab med Hele Danmarks Musicalteater giver dig mulighed for at kunne forkæle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere med eksempelvis:

  • VIP-invitationer til forpremierer
  • Faglige arrangementer
  • Særlige introduktioner med stjernerne
  • Backstage access
  • Rundvisninger

Vores flotte og professionelle spillesteder i København, Vejle og Holstebro, kan rumme alle former for arrangementer. Vi opsætter hvert år 2-3 forskellige musicals og har årligt mere end 120 spilledage fordelt på vores tre teatre.

Vi tror på tætte, personlige samarbejder, hvor vi i fællesskab udvikler lige præcis den partnerskabsmodel, der skaber værdi for dig og dit brand. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig!